"Amit tehetsz, csepp a tengerben, de ez ad értelmet az életednek" /Albert Schweitzer/

Két keréken Gibraltárig: Jótékonysági kerékpártúra

Két keréken Gibraltárig: Jótékonysági kerékpártúra

Előszó - mindazoknak, akik szeretik az őrült ötleteket

2018. augusztus 15. - Erdélyi Margit

Kedves Barátaim!

Ezúttal blogírásra adtam a fejemet, remélve, hogy nem foglak nagyon untatni Benneteket. Párommal, Attilával ismét nagy fába vágjuk a fejszénket. Mint sokan tudjátok, tavaly januárban leégett a házunk. A biztosító nem fizetett, és nem is fog, hiszen az alkusz hibázott, nem ők. Így hát a brókercég ellen pert kell indítanunk, ami viszont várhatóan el fog húzódni, ezért idén már biztosan nem lesz meg az új otthonunk. Hogy összekössük a kellemest a hasznossal, úgy döntöttünk, a hideg hónapok elől délre, naposabb vidékre kerekezünk. Nem, nem autóval, az olyan snassz lenne :) Ugye már kitaláltátok, hogy mit forgatunk a fejünkben?
IGEN, nyeregbe pattanunk és két keréken (pontosabban 2 x 2 keréken) vágunk neki a Nagy utazásnak! És hogy meddig szándékozunk elkerekezni? Gibraltár a végcél, de ha már odáig lemegyünk, Portugáliát sem hagyjuk ki :)
A részletes útvonalról legközelebb írok Nektek, persze csak akkor, ha érdekel Benneteket és persze az út során rengeteg képet fogok feltenni, hogy gondolatban velünk lehessetek. Addig is próbálunk szponzorokat találni legújabb vállalkozásunkhoz. Ha sikerrel járunk, annyit elárulhatok, hogy Attilával közös gyermekünkről, a Nyaralj nálunk ingyen egyesületről sem feledkezünk meg. Hogy miként szolgálhat egy kb. 7500 km-es tekerészés egy nemes ügyet? Nos, erre is kitérek következő írásomban.
Addig is izgatottan várom a visszajelzéseiteket: szurkoltok nekünk, avagy őrültnek tartotok bennünket, persze a szelídebb fajtából? Netán mindkettő? :)

A bejegyzés trackback címe:

https://erdelyimargit.blog.hu/api/trackback/id/tr3914183139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mária Straubné Kovács 2018.08.15. 18:20:46

Kedves Margitka, elképedve olvasom, hogy nem sikerült a biztosítónál semmit sem elérnetek. Ezt nagyon sajnálom. Azt viszont nagy örömmel látom, hogy a tragédia ellenére is talpon maradtatok, s a jövőre tervetek van, nem is akármilyen! Szurkolok nektek, hogy terveitek úgy sikerüljenek, ahogy azt Ti szeretnétek! Várom a következő blogbejegyzést s információt, hogy milyen formában lehet támogatni a kezdeményezést! Hajrá, irány dél!

Beatrix Szamák 2018.08.15. 19:04:05

Szia! Szerintem kicsit őrült ötlet de jó és tetszik. Szurklok nektek mindent a jó ügy érdekében! Hajrá

Judit Tóthné Juhász 2018.08.23. 11:43:19

Jó utat vigyázzatok magatokra
süti beállítások módosítása