"Amit tehetsz, csepp a tengerben, de ez ad értelmet az életednek" /Albert Schweitzer/

Két keréken Gibraltárig: Jótékonysági kerékpártúra

Két keréken Gibraltárig: Jótékonysági kerékpártúra

És ahogy ígértem, íme a részletek a túra jótékonysági részéről

Hogyan támogathatod a Nyaralj nálunk ingyen egyesületet, azaz rászoruló családok nyaralását?

2018. augusztus 23. - Erdélyi Margit

Vállalkozásunkkal szeretnénk felhívni a figyelmet a rászoruló családok nyaralásának fontosságára. Célunk továbbá, hogy támogatókat keressünk a Nyaralj nálunk ingyen egyesület számára, amely immár 3 éve szolgálja ezt a nemes ügyet. Konkrétan egy lakókocsit szeretnénk vásárolni a családjaink számára, amelyet a tiszafüredi Horgász és Családi Campingben fogunk felállítani. A tulajdonos már 4. éve 2 ingyenes sátorhelyet bocsát a családok rendelkezésére, sajnos azonban a sátraink tönkrementek az évek során, így tartós megoldást egy használt, de jó állapotú lakókocsi jelentene. Ebben évente 10-12 család élvezhetné a nyaralást, azaz kb. 60-70 ember, köztük sok-sok gyermek! Az egyesület bankszámlájára beérkező adományokból veszünk egy lakókocsit, felszereljük takarókkal, párnákkal, edényekkel. Ha marad pénz, akkor vásárolunk új takarókat és párnákat az egyesület működtetésében lévő Göcsej völgye kemping faházaiba is, ahol évek óta nyaralnak rászoruló családok. Aki még nem hallott rólunk, az nézze meg a Nyaralj nálunk ingyen egyesület FB-oldalát vagy ezt a tavaly év elején készült riportot: http://rtl.hu/rtlklub/hazonkivul/leegett-a-hazuk-az-ingyen-nyaraltatoknak

Hogyan támogathatod Te is ezt a jó ügyet?

Erre több lehetőséget is ajánlunk:

1. Megvásárolhatsz kilométereket: 10 km = 1.000 Ft

2. Megvásárolhatsz 1-1 falut vagy várost, amelyeken áthaladunk a túra során: 1 falu = 2.000 Ft, 1 város = 5.000 Ft Képzeld csak el, milyen érzés lesz, ha elmondhatod: Megvettem Monacót! :)

3. Kérésedre a lakcímedre (vagy ismerősöd, rokonod címére) képeslapot küldünk bármely városból, amelyen áthaladunk. Megrendeléseket a FB-oldalamon privát üzenetben tudtok leadni a név és pontos cím megadásával. Mindig néhány nappal előbb kiírom bejegyzésben, hogy a következő napokban mely városokat fogjuk érinteni. Kérlek, figyeld a blogomat, nehogy lekéss a kívánt képeslapról, mert vissza nem tekerünk, hogy feladhassuk Neked :) 1 képeslap = 3.000 Ft (ebben benne van a képeslap ára és postaköltség is!) Képeslap megrendelésével minket támogathatsz, azaz hozzájárulhatsz a több hónapos túra költségeihez.

Ide utalhatsz: Nyaralj nálunk ingyen egyesület OTP Bank, IBAN: HU98 11748100-20173902-00000000 Swift vagy BIC: OTPVHUHB Közleménybe írd be: Jótékonysági kerékpártúra, a km száma vagy a falu/város neve.

Aki konkrétan az utunkat szeretné támogatni (vásárlás nélkül vagy képeslap megrendelésével), annak privátban megadjuk a számlaszámot, ahová utalhat. Előre is köszönjük mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://erdelyimargit.blog.hu/api/trackback/id/tr5714197393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása