"Amit tehetsz, csepp a tengerben, de ez ad értelmet az életednek" /Albert Schweitzer/

Két keréken Gibraltárig: Jótékonysági kerékpártúra

Két keréken Gibraltárig: Jótékonysági kerékpártúra

Ééés igen, megvannak a biciklik is - 2 darab GEPIDA ALBOIN 1000

Mert vannak jó emberek, akiknek fontos a rászoruló családokban élő kisgyermekek öröme!

2018. szeptember 21. - Erdélyi Margit

Kedves Barátaink! Örömmel újságolom el Nektek, hogy tegnap megkaptuk utazásunk főszereplőit, a két kerékpárt is. Amikor megszületett a jótékonysági kerékpártúra terve, tisztában voltunk vele, hogy önerőből nem tudnánk megvalósítani az álmunkat, így segítség kérő levelet írtam néhány kerékpárgyártónak és -forgalmazónak. A GEPIDA volt az egyetlen,amely válaszolt és kész volt ügyünk mellé állni. A túra idejére, azaz fél évre kaptunk tőlük két vadonatúj, GEPIDA Alboin 1000 elektromos kerékpárt. Külön öröm számunkra, hogy MAGYAR TERMÉKkel tekerhetünk Európa 7 országában. Köszönjük, GEPIDA!

Reméljük, hogy minden egyes kilométerrel közelebb kerülünk célunk megvalósításához: egy használt lakókocsit szeretnénk vásárolni a Nyaralj nálunk ingyen egyesület számára, amely a Tiszafüredi Horgász és Családi kempingben kerül majd felállításra és nyaranta 12 család számára nyújt lehetőséget ingyenes nyaralásra.

Hogy hogyan támogathatsz minket a célunk elérésében, azt megtalálod a blogomban, rögzített bejegyzésként, a nyitóoldal jobb oldalán. Köszönöm, ha figyelemmel kíséred a beszámolóimat!

20180921_104544.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erdelyimargit.blog.hu/api/trackback/id/tr2914253727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása